Levensverhaal Groningen

Workshops

Je wilt graag schrijven over je leven

Over al die mooie, bijzondere en aangrijpende momenten die je hebt meegemaakt. Misschien wil je schrijven om de dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Of om (een stukje van) je levensgeschiedenis door te geven aan je (klein)kinderen. Of misschien wil je mensen helpen en inspireren met jouw verhaal.

Wat je motivatie ook is: er schuilen ongetwijfeld heel veel verhalen in jou die het meer dan waard zijn om opgeschreven te worden.

Je hebt alleen geen idéé waar je moet beginnen

Je leven is een onuitputtelijke inspiratiebron, je kunt schrijven waarover je maar wilt. En dat is nou net het probleem, want er is zo veel. Waar moet je levensverhaal over gaan? Moet je bij het begin beginnen en in chronologische volgorde schrijven? Wat als je je niet meer precies herinnert hoe iets ging?

Ik help je graag op weg

Op aanvraag organiseer ik workshops ‘Schrijven over je leven’ voor groepen van zes tot tien deelnemers. Aan de hand van een thema ga je 2,5 uur lang aan de slag met inspirerende schrijfoefeningen die je herinneringen als vanzelf laten stromen. Je pen doet het werk, jij hoeft alleen maar te volgen. Op deze manier schrijf je een of meer fragmenten van je levensverhaal. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn of haar tekstfragmenten voor te lezen, maar dat is nooit verplicht. Voor deze workshop is schrijfervaring absoluut niet noodzakelijk.

Waar en wanneer

Heb je een geschikte ruimte en kun je minimaal zes tot maximaal tien personen bij elkaar krijgen, dan kom ik graag een workshop geven bij jou op locatie. Ik reken dan wel reiskosten bovenop de workshopprijs.

Kosten

Als ik voor een locatie plus koffie en thee zorg, dan zijn de kosten voor deelname aan de workshop €35 per persoon. Regel je de locatie zelf, dan kost deelname €25 per persoon, plus reiskosten.

Wil je meer informatie of een workshop aanvragen?

Neem dan contact met mij op. Ik verzorg ook lezingen over levensverhalen.