Levensverhaal Groningen

Mogelijkheden en prijzen

Dit kost het (ongeveer)

Een levensverhaal schrijven is een vrij arbeidsintensieve klus. De kosten hangen met name af van hoeveel interviews er nodig zijn, het aantal pagina’s en de vormgeving van het boek.

Om je een idee te geven, volgen hier een paar opties. Uiteraard zijn die in overleg aan te passen:

Levensverhaal Klein: rond €795

Daarvoor krijg je een boek in kleurendruk van ongeveer 24 pagina’s met 6 foto’s waarvan 1 op het omslag. Het boekje is van A5-formaat en heeft een zachte kaft. Ik neem 1 interview bij je af van 2 uur, zo nodig aangevuld met een extra telefoongesprek. Uiteraard stem ik alle teksten met je af en hebben we contact gedurende het hele proces. Tijdens het gesprek gaan we in op de belangrijkste aspecten uit je leven, of diepen we een bepaalde periode of gebeurtenis verder uit. Je ontvangt 1 exemplaar van het boek. Wil je meer exemplaren? Nabestellen kan altijd.

Levensverhaal Middel: rond €1.595

Daarvoor krijg je een boek in kleurendruk van ongeveer 32 pagina’s met 15 foto’s waarvan 1 op het omslag. Het boek is van A5-formaat en heeft een harde kaft. Ik neem 2 interviews bij je af van 2 uur, zo nodig aangevuld met een extra telefoongesprek. Uiteraard stem ik alle teksten met je af en hebben we contact gedurende het hele proces. Je ontvangt 1 exemplaar van het boek. Wil je meer exemplaren? Nabestellen kan altijd.

Levensverhaal Groot: rond €2.995

Daarvoor krijg je een boek in kleurendruk van ongeveer 60 pagina’s met 25 foto’s waarvan 1 op het omslag. Het boek is van A5-formaat en heeft een harde kaft. Ik neem 3 tot 4 interviews bij je af, zo nodig aangevuld met een extra telefoongesprek. Uiteraard stem ik alle teksten met je af en hebben we contact gedurende het hele proces. Je ontvangt 1 exemplaar van het boek. Wil je meer exemplaren? Nabestellen kan altijd.

Liever digitaal?

Dat kan ook. De kosten voor het Levensverhaal Digitaal liggen rond €495. Ik neem hiervoor 1 interview bij je af van 2 uur, zo nodig aangevuld met (een) extra telefoongesprek(ken). Uiteraard stem ik alle teksten met je af. Je ontvangt 8 pagina’s tekst in A4-formaat als Word-bestand en als pdf, zonder foto’s en zonder opmaak.

Heb je specifieke wensen?

Ik werk het liefst op maat. Meer of minder pagina’s, extra foto’s, een ander formaat, liever een harde of zachte kaft; in overleg is het allemaal mogelijk.

Vrijblijvend kennis maken?

Dat kan altijd! Je beslist daarna of je wel of geen gebruik wilt maken van mijn diensten. Neem hier contact met mij op.