Levensverhaal Groningen

Een boek over je leven

Stel je voor… je levensverhaal in een boek

Geïllustreerd met dierbare foto’s uit je eigen collectie. Een prachtig document voor jezelf, een cadeau van onschatbare waarde voor je kinderen, kleinkinderen en de generaties die na hen komen. Een boek om trots op te zijn.

Jouw levensgeschiedenis is het waard om opgeschreven te worden

Dat kun je zelf doen. Maar je kunt ook mij inhuren als jouw ghostwriter. Samen gaan we dan aan de slag om jouw verhaal op te schrijven en vorm te geven zoals jij dat graag wilt.

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend

Ik kom bij je langs, thuis of op een andere plek waar je je prettig voelt, om te kijken of het klikt. Want dat is heel belangrijk als we met je persoonlijke levensverhaal aan de slag gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en mogelijkheden. Waar moet jouw boek over gaan? Over je hele leven? Over een bepaalde periode, zoals je jeugd of de oorlog? Je boek kan ook over een specifiek thema gaan. Bijvoorbeeld je carrière, de kinderen, een ziekteproces. Op basis van wat we besproken hebben, maak ik een tijdschema met een prijsvoorstel. Dat mail ik je, zodat je rustig kunt beslissen of je met mij in zee wilt.

Zo gaan we te werk

Als je mij inhuurt, dan kom ik bij je langs om je te interviewen over onderwerpen die we vooraf hebben vastgesteld. Dat kan bij je thuis of op een andere plek waar jij je prettig voelt. Op basis van je wensen voor jouw boek spreken we af hoe vaak ik je kom interviewen. Een interview duurt ongeveer 2 uur. De gesprekken neem ik op, zodat ik later tijdens het schrijven jouw woorden kan gebruiken. Uiteraard controleer je de teksten op onjuistheden. Ook zoek je zelf eventuele foto’s uit voor je boek. Ik zorg ervoor dat alles mooi wordt opgemaakt en gedrukt. Zo wordt jouw boek precies zoals jij het hebben wilt.

Vrijblijvend kennis maken?

Dat kan altijd! Je beslist daarna of je wel of geen gebruik wilt maken van mijn diensten. Neem hier contact met mij op.